English

Diensten

Mensen

Kantoor

Contact

Klachten

Actueel

Eerste hulp bij kredietcrisis

De media staan er vol van: ons land is na drie kwartalen van economische achteruitgang in een recessie beland! Ook actoren op de vastgoedmarkt krijgen met deze verslechterde economische situatie te maken. Sleutels Advocatenkantoor heeft een toolbox die tips en tricks geeft voor de meest voorkomende juridische aandachtspunten. De toolbox kunt u vinden bij de "krantenknipsels" op deze website.

Spotlight

In de rubriek Spotlight worden wisselende onderwerpen voor het voetlicht gebracht. Dat kan een interview met een medewerker van ons kantoor zijn, of een kwestie waarmee Sleutels Advocatenkantoor onlangs in het nieuws kwam. Of bijvoorbeeld achtergrondinformatie bij een wetswijziging die gevolgen zal hebben voor onze cliënten. In de Spotlight van januari 2015 een artikel van de hand van mr. Mark Wagemans, advocaat, over bemiddelingskosten.

Lees verder ...

 

Werken bij Sleutels Advocatenkantoor

Wij hebben regelmatig vacatures voor secretaresses, paralegals, advocaten of andere juridische medewerkers. Spreekt de werkwijze van Sleutels Advocatenkantoor u aan? Hebt u ervaring in de vastgoedadvocatuur en bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Of bent u als student geïnteresseerd in een stage bij Sleutels Advocatenkantoor? Klik hieronder voor actuele informatie.

Lees verder ...

 

 

 

 

Lees verder...

 

© Sleutels 2022

Disclaimer