English

Diensten

Mensen

Kantoor

Contact

Klachten

Diensten

Voor particulieren

Sleutels Advocatenkantoor werkt zeker niet alleen voor woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en andere 'grote spelers' op de vastgoedmarkt. Wij begeleiden ook particulieren op het gebied van onroerend goed, onder andere bij de aan- of verkoop van uw huis, bij huur en verhuur van woonruimte, bij geschillen op het gebied van het burenrecht, of wanneer u meent dat u als eigenaar of als belanghebbende door de overheid in uw belangen wordt geschaad.

 

Een voorbeeld

Als u een nieuw huis hebt gekocht en ontdekt dat er sprake is van betonrot, kunt u dan de verkoper van de woning aanspreken? Zo ja, hoe pakt u dat aan? Sleutels Advocatenkantoor wijst u de weg.

 

Om de verkoper te kunnen aanspreken op de betonrot moet non-conformiteit worden aangetoond: wat geleverd is wijkt af van wat is afgesproken tussen koper en verkoper. Of er sprake is van non-conformiteit hangt ten eerste af van wat er tussen partijen in overeenkomsten is vastgelegd. Heeft de verkoper een garantie afgegeven dat de aangekochte woning voor normaal gebruik geschikt is? Had u als koper de woning eerst aan een nader onderzoek moeten onderwerpen? Heeft de makelaar die uw aankoop beleidde misschien steken laten vallen? De simpele vraag van de betonrot is veel complexer dan zij lijkt, zowel feitelijk als juridisch. Sleutels Advocatenkantoor helpt u graag deze vragen te beantwoorden.

 

 

 

 

Praktijkgebieden

 

© Sleutels 2022

Disclaimer