English

Diensten

Mensen

Kantoor

Contact

Klachten

Diensten

Voor ondernemers

De juridische begeleiding van vastgoedondernemers is dagelijks werk voor Sleutels Advocatenkantoor. Wij begeleiden en adviseren ondernemers bij aan- en verkoop van objecten, huur- en verhuur, bouw en onderhoud, en bij tal van andere aspecten van commercieel vastgoed. Sleutels Advocatenkantoor bereidt met u de overeenkomsten voor, begeleidt de onderhandelingen (of voert deze namens u), zorgt dat aan alle details van de deal wordt gedacht en stelt voor u de overeenkomsten op.

 

Een voorbeeld

Sleutels Advocatenkantoor beschikt over zeer gespecialiseerde kennis op het terrein van huur en verhuur van bedrijfsruimte. Deze expertise gebruiken wij om partijen bij te staan die zich bezighouden met de commerciële exploitatie van vastgoed. Sleutels Advocatenkantoor werkt hier op proactieve wijze. Wij staan niet alleen beleggers bij, maar ook (grote) professionele verhuurders en partijen die regelmatig bedrijfsruimte huren.

 

Bij conflicten is voor ons het vinden van een oplossing belangrijker dan het voeren van een procedure. Blijkt een procedure toch de aangewezen weg te zijn? Ook dan kunt u bij ons rekenen op uiterst deskundige en hoogwaardige dienstverlening.

 

 

 

 

Praktijkgebieden

 

© Sleutels 2022

Disclaimer